Jeanett Debb, Skodsborg, glæder sig til at genoplive traditionen med jazz på Peter Lieps.
Jeanett Debb, Skodsborg, glæder sig til at genoplive traditionen med jazz på Peter Lieps.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jazzklub hos Peter Lieps genåbner efter 50 år

Selve åbningen af jazzklubben sker torsdag 12. oktober, men der varmes op i juli med gårdhavejazz hver torsdag fra kl. 17.30- 21 i Peter Lieps gårdhave

Af Pernille Borenhoff
Jazzen kommer igen til at swinge hos Peter Lieps, der i samarbejde med KulNatur-foreningen har sat sig for, at genskab en jazzklub i de historiske rammer. I første omgang bliver der jazz den første torsdag i måneden, men skulle behovet være der for flere jazz-arrangementer, så er man åben over for det, forlyder det fra en af initiativtagerne, Jeanett Debb, sangerinde og ophavskvinde til KulNatur-foreningen.

“For 50 år siden lukkede jazzklubben, og jeg har hørt fra mange, at det var smadderspændende. Så jeg spurgte Stephanie Dahl fra Peter Lieps, om vi ikke skulle relancere Ballroom Jazz Klub med traditionel jazz og swing. Stephanie er lige så vild med lokalhistorie og jazz, som jeg er, så det var hun frisk på,” siger Jeanett. Første gang bliver den anden torsdag i oktober måned, nemlig den 12. oktober, hvor man har en aftale med en swingdanseforening, der kommer og introducerer swing og lindy hop.

“Folk er vilde med at danse swing, så det bliver helt sikkert en festlig aften,” siger Jeanett.

Efterfølgende vil der i vinterhalvåret være jazz hver den første torsdag i måneden.

“Jeg håber, at det bliver en succes, og at vi kan lade det vokse videre derfra til flere torsdage i måneden. Det vil tiden vise. Men spændende er det at puste liv i den gamle jazztradition,” siger Jeanett Debb.

Som optakt til vinterens jazz-aftenen opvarmes der i juli med gårdhavejazz hver tordag. Og her vil man kunne høre Jeanett Debb synge ’All that jazz’ og ’Bond-jazz’. Er man interesseret i kultur, natur, motion og lokalhistorie, så se mere på www.kulnatur.dk.

Publiceret: 11. Juli 2017 10:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!