Hvad sker der med Virum og Sørgenfri? Der er borgermøde 20. april.
Hvad sker der med Virum og Sørgenfri? Der er borgermøde 20. april.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Invitation til åbent møde om Virum og Sorgenfri

Handels- og Borgerforeningen indkalder til møde og workshops på Virum Gymnasium om udviklingen i hele 2830

Af Pernille Borenhoff
2830 Der er gang i projekterne for hele 2830. Politistationen på Hummeltoftevej i Sorgenfri er nu revet ned, og snart begynder byggeriet af de nye boliger og butikker.

Reitan går i løbet af foråret i gang med at bygge på posthusgrunden i Virum, og DSB har planer om en snarlig renovering af stationen.

Virum Sorgenfri Handels- og Borgerforening ønsker at være en aktiv medspiller i denne udvikling og indkalder til møde og workshop torsdag den 20. april kl. 19 på Virum Gymnasium.

“Der sker så meget for tiden. Og mødet bliver en forlængelse af mødet 31. januar, hvor vi holdt workshop på rådhuset med kommunen,” siger formand for foreningen, Hans Jørgen Bundgaard.

Efter en orientering om den forventede udvikling i Virum og Sorgenfri vil mødet dele sig i to workshops med fokus på hhv. Virum og Sorgenfri.

“Det er mit klare indtryk, at der bliver lyttet til os og vores ønsker. Ikke mindst i arbejdet omkring udviklingen af Virum, hvor vi har kunnet diskutere prioriteringen af arbejdet med kommunen,” siger Hans Jørgen Bundgaard.

Anderledes forholder det sig i forhold til udviklingen af Sorgenfri, og hvor dialogen har været mere problematisk.

“Vi vil gerne have en diskussion med forretningerne på Sorgenfri Torv og høre til deres ønsker og behov både på kort og lang sigt. Der skal ske noget, det kan ikke nytte noget, at alt bliver skudt ned. Det bedste resultat får man ved at samarbejde og ikke modarbejde,” siger formanden, der understreger, at det er hans klare indtryk, at både forretninger og forening ønsker at indgå i en konstruktiv dialog med kommunen og ejerne af torvet.

“Jeg tror, at fejlen ligger i, at man fra kommunens og ejernes side er kommet med alt for store projekter, der næsten er planlagt på forhånd. I Virum har projekterne været mindre, og der har man heller ikke oplevet protester i samme grad som i Sorgenfri,” siger han.

Alle er velkomne til mødet på Virum Gymnasium. Men tilmelding er nødvendig.

Hvad: Årsmøde og workshop

Hvor: Virum Gymnasium

Hvornår: 20. april kl. 19

Hvordan: tilmelding til post@virumsorgenfri.city

Publiceret: 13. April 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt