Helle Jensen, soiuschef i Arbejdernes Landsbank, med de to prismodtagere: John Sørensen og Nikolaj Ryom fra Engelsborgskolen. De får hver en check på 2800 kroner.
Helle Jensen, soiuschef i Arbejdernes Landsbank, med de to prismodtagere: John Sørensen og Nikolaj Ryom fra Engelsborgskolen. De får hver en check på 2800 kroner.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Innovative lærere blev belønnet

John Sørensen og Nikolaj Ryom hædret med kulturpris for arbejdet med Fremtidens Udskoling på Engelsborgskolen

hæder John Sørensen og Nikolaj Ryom, lærerkollega på Engelsborgskolen, har fået et solidt skulderklap for deres indsats med at få elever til at tænke i innovation og udvikling. John Sørensen er idemanden bag projekt Fremtidens Udskoling, hvor udskolingseleverne blandt andet prøver kræfter med en innovationsuge i samarbejde med lokale virksomheder og uddannelsesinstutioner. En af virksomhederne er Arbejdernes Landsbank, og her har projektet vakt så stor begejstring, at John Sørensen og hans kompagnon i arbejdet, Nikolaj Ryom, før jul blev udpeget som dobbelt modtagere af AL.Kultur 2800-prisen, som banken uddeler fire gange om året.

"I har gjort et fantastisk stykke arbejde, der ligger meget i tråd med den nye skolereforms ideer om at arbejde innovativt," sagde souschef Helle Jensen, Arbejdernes Landsbank i Lyngby, da prisen blev overrakt.

Fremtidens Udskoling har efterhånden fire år på bagen, og den har nu fået følgeskab af Fremtidens Mellemtrin for 4. og 5. klasserne. Her har John Sørensen og Nikolaj Ryom også stået for arbejdet, bl.a. med at lave lærer- og elevkurser, og i løbet af efteråret har de arrangeret innovationsuger, som har været en meget stor succes, fortalte Helle Jensen.

AL-Kultur 2800 består af check på 2800 kroner. Prismodtagerne udvælges af et panel, som foruden bankens repræsentant tæller kulturkonsulent Stine Lund, guldsmed Jytte Kløve og Templets spillestedsleder Søren Hvidt.

Publiceret: 07. Januar 2015 09:44

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt