Kommunalvalg 2017
"Jeg er overhovedet ikke skuffet. At de vil have den frihed, er jo op til dem," siger Venstres Søren P. Rasmussen som en kommentar til Dansk Folkepartis enegang. Foto: Lars Schmidt
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ingen V-skuffelse over Dansk Folkepartis sololøb

Søren P. Rasmussen fortæller, at han ikke har problemer med, at Dansk Folkeparti nu distancerer sig fra Venstre

Venstres leder i kommunalbestyrelsen, tidligere borgmester Søren P. Rasmussen, forventer ikke, at der bliver slået skår i det gode samarbejde, partiet har med Dansk Folkeparti i kommunalbestyrelsen, nu, hvor DF har valgt at gå enegang i forhold til indgåelse af valgforbund og i forhold til det daglige arbejde i kommunalbestyrelsen.

Søren P. Rasmussen fortæller, at han tager udmeldingen fra Dansk Folkeparti helt afslappet:

“Vi er rigtig glade for samarbejdet med Dansk Folkeparti, men vi er slet ikke nået til det punkt, hvor vi snakker valgkamp og strategi og den slags ting,” siger han til Det Grønne Område:

“Vi har fokus på at skabe de bedste resultater for kommunen sammen med dem, som vil det samme som os. Det er i forhold til at skabe nok plejeboliger, så vi kommer af med ventelisten, at skabe de bedste rammer for socialt udsatte, at lave en fair og fast udlændingepolitik og sikre en udvikling med omtanke. Dér er jeg sikker på, at der har vi rigtig meget til fælles med Dansk Folkeparti.”

Læs artiklen om Dansk Folkepartis udmelding her

Ikke skuffet

Søren P. Rasmussen afviser, at han er skuffet over meldingen fra Dansk Folkeparti.

“Nej, jeg er overhovedet ikke skuffet. At de vil have den frihed, er jo op til dem. Det forholder jeg mig ikke til. Jeg har da tænkt mig at tage en snak med DF om deres tanker, ligesom jeg tager en snak med andre partier om deres tanker, og så tager man det derfra. Jeg taler løbende med Curt Kjøbsted og Anette Skafte og ser ikke det her som noget stort drama.”

Og han afviser, at det får konsekvenser for Dansk Folkeparti, at man vil distancere sig fra Venstre og nærme sig de øvrige partier:

“Vi samarbejder om det, vi er enige om. Men der er også ting, vi ikke er enige om. Vi er to forskellige partier, og vi gør hver især det, vi tror på,” siger Søren P. Rasmussen og slutter:

“Jeg har ingen forventning til, at man har tænkt sig at ændre ved det gode, faste og loyale samarbejde, vi har med hinanden. Vi samarbejder jo også med de andre partier på de punkter, hvor vi er enige. For mig er det politikken og resultaterne, der afgør, hvem jeg samarbejder med.”

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Dansk Folkeparti, men vi er slet ikke nået til det punkt, hvor vi snakker valgkamp og strategi og den slags ting

Søren P. Rasmussen (V)

Publiceret: 10. Januar 2017 09:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt