Foto: Fodboldbilleder.dk
Foto: Fodboldbilleder.dk
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hellerup Finans opgiver at sælge Lyngby Boldklub

Klubbens hovedaktionær efterlyser i stedet nye partnere

Af Mikael Østergaard
For at styrke økonomien søsatte Lyngby Boldklub i april 2016 et projekt om kapitaludvidelse, der via en bred kreds af investorer skulle rejse 37 millioner kroner for at sikre en bæredygtig fodboldforretning.

Fem måneder senere blev projektet skrinlagt, fordi man var i forhandlinger med udenlandske investorer om et salg af Lyngby Boldklub.

Også den plan måtte opgives. I januar 2017 meldte hovedaktionæren, Hellerup Finans, ud, at Lyngby Boldklub var pillet af salgslisten, selv om der havde været interesse fra hele verden.

I stedet arbejder Hellerup Finans nu på en model, hvor flere med-investorer skal være med til at udvikle klubben.

”Tanken er at udvide aktionærkredsen, så vi er flere skuldre til at løse opgaven, og vi er allerede i dialog med flere interessante partnere”, oplyser Torben Jensen, ejer af Hellerup Finans, og tilføjer:

”Lyngby Boldklub er, modsat hvad der har stået visse steder i pressen, en gældfri Superliga-klub, der har leveret nogle fantastiske resultater det seneste år. Vi kan se et stort potentiale i at bygge videre på klubben herfra – både på fodbolddelen, men også på andre forretningsområder”.

De nye investorer skyder penge i klubben gennem kapitalforhøjelser og køber samtidigt nogle af de eksisterende aktier af Hellerup Finans. Derved reduceres Hellerup Finans’ ejerandel efter planen til ca. 40 procent.

Publiceret: 11. August 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt