150 medarbedjere stod klar til at hjælpe de købelystne kunder.
150 medarbedjere stod klar til at hjælpe de købelystne kunder.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Handlende købte elektronik for 42.000 kr. i minuttet

Der blev rekordshoppet, da de ny POWER-butik åbnede i Lyngby i dag

Fredag morgen klokken 7 slog POWER dørene op til sit nye POWERHOUSE midt i Kongens Lyngby, som er elektronikkædens første i Nordsjælland. Flere end 1.000 kunder stod fra morgenstunden i kø til de mange åbningstilbud, og mere end 6.000 kunder havde klokken 11 købt elektronik og hvidevarer for over 10.000.000 kroner – ny salgsrekord for POWER.

Det skriver elektronikkæden i en pressemeddelelse.

Flere end 1.000 elektronikglade nordsjællændere stod fredag morgen i kø foran POWERs 2.000 kvm nye butik på Klampenborgvej 215 - lige over for Lyngby Storcenter. De første kunder lagde sig allerede i kø torsdag middag, og de kunne i timerne op til åbningen opleve, hvordan køen voksede sig 500 meter lang ned forbi Magasin og op ad Lyngby Hovedgade.

Da klokken slog 7, klippede POWERs direktør, Jesper Boysen, den røde snor, og de første kunder blev efterfølgende klappet ind i det nye POWERHOUSE af de over 120 POWER-medarbejdere.

Klokken 11 havde flere end 7.000 kunder lagt vejen forbi åbningsfesten, og nordsjællænderne er ifølge Jesper Boysen ikke bange for at svinge dankortet denne fredag.

”Vi har aldrig oplevet noget lignende. Kunderne har på fire timer købt elektronik og hvidevarer for over 10.000.000 kroner – svarende til køb for godt 42.000 kroner i minuttet. Nordsjællænderne har i dén grad taget POWER til sig, og åbningen her i Lyngby er pt. vores største nogensinde. Sikke en modtagelse. Jeg har svært ved at være i min krop af bare glæde,” siger Jesper Boysen, direktør hos POWER, som fortsætter:

”Dagens flotte opbud bekræfter os i, at der har manglet et sted her i Nordsjælland, hvor kunderne kan opleve og købe deres elektronik og hvidevarer. Det er der nu, og mine medarbejdere har bestilt rigeligt med gode varer hjem til åbningsfesten, så butikken bugner stadigvæk med varer til rene foræringspriser,” siger Jesper Boysen i en pressemeddelelse.

Direktør Jesper Boysen havde som mange af kunderne være tidligt oppe, for at deltage i den officielle åbning af Power.
Direktør Jesper Boysen havde som mange af kunderne være tidligt oppe, for at deltage i den officielle åbning af Power.

Publiceret: 27. Oktober 2017 15:07

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt