"Lyngby er en god og tryg handelsby. Det skal den blive ved med at være. Derfor er jeg glad for, at politiet arbejder på højtryk for at genskabe trygheden," siger handelsforeningens formand, Thorkild Baltzer. Foto: Lars Schmidt
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Handelsforeningen maner til ro

Formand Thorkild Baltzer har stor tiltro til det arbejde, som politiet leverer i det centrale Lyngby

Skyderi Skyderiet for to uger siden i det centrale Lyngby har rystet mange. Og naturligvis også handelslivet, som håber, at det var det sidste, byen så til dén slags gangstermetoder.

"Det er en forfærdelig og kedelig hændelse, som vi tager afstand fra. Men vi er overbeviste om, at politiet arbejder på højtryk for at finde gerningsmanden. Der er kommet mere synligt politi i gaderne," siger formanden for Lyngby Handelsforening, Thorkild Baltzer, til Det Grønne Område:

"Vores by er et godt og trygt sted. Og det er en god og tryg handelsby. Det skal den blive ved med at være. Derfor er jeg glad for, at politiet arbejder på højtryk for at genskabe trygheden. Og derfor vil jeg gerne mane til ro."

Narkohandel

I handelsforeningen er man opmærksomme på, at der i den nordlige ende af Hovedgaden foregår mere eller mindre åbenlys narkohandel.

"Politiet har styr på opgaven, så den vil vi ikke blande os i. Men lukker du ned for sådan noget ét sted, popper det op et nyt sted. Det er lige som med vand. Det er trist, at det er sådan, men de har ingen hæmninger, de mennesker. De er udenfor pædagogisk rækkevidde," siger Thorkild Baltzer og slutter:

"Der er dog ingen, der siger, at den skudepisoden har noget som helst at gøre med narkohandelen."

Publiceret: 06. December 2016 14:32
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt