Haldor Topsøe overtager Halvcirklen i Ravnholm.
Haldor Topsøe overtager Halvcirklen i Ravnholm.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Haldor Topsøe får nyt hovedsæde

Energivirksomheden rykker til Halvcirklen i Ravnholm. Det nye hovedkvarter bliver det et af Danmarks største erhvervslejemål

Af Theis Otzen

Haldor Topsøe rykker sit hovedkontor. Energivirksomheden bliver dog inden for Lyngby-Taarbæks kommunegrænser og flytter ind i Danica Pensions og Nordea Pensions kendte bygningsværk, Halvcirklen i Ravnholm, Lyngby.

Lejemålet overtages i to etaper. Halvcirklen og det første kvadrat forventes indflytningsklar henholdsvis den 1. juli og den 1. oktober 2012, mens de øvrige bygninger overdrages senest ved udgangen af 2014. Datea, som administrerer Danica Pensions og Nordea Pensions ejendomme, står for ombygning af matriklen, således at alt fremstår tidssvarende og i Topsøes ånd på indflytningsdagen.

Topsøe har allerede én bygning på 11.000 m2, som lejes af Danica og Nordea og med de tilkomne 32.000 m2 bliver det et af Danmarks største erhvervslejemål.

"I disse krisetider med hård konkurrence ved udlejning af lokaler er det en fornøjelse, at det er lykkedes at indgå en så stor og længerevarende lejekontrakt og på gensidig tilfredsstillende vilkår. Vi er begejstrede for at kunne udleje et af erhvervslivets mest markante bygningsværker til en virksomhed i vækst på dansk jord," siger Danicas ejendomschef, Christian E. Olsson.

Haldor Topsøe har for tiden stor succes, og har senest lukket en aftale med den kinesiske stat om at åbne en fabrik i Beijing.

Publiceret: 13. Juni 2012 15:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere