Johannes Leth Nielsen er tilbage i Virum efter et års ophold i USA, og han er blevet en klar gevinst. Her er han i hård kamp under kurven.
Johannes Leth Nielsen er tilbage i Virum efter et års ophold i USA, og han er blevet en klar gevinst. Her er han i hård kamp under kurven.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hårdt for Leth

Hjemvendte Johannes Leth Nielsen var trods hårdhændet behandling manden bag Virums sejr over Brønshøj

Af Mikael Østergaard
Virum Basketball Klubs herrehold i 2. division er anderledes sammensat i forhold til de foregående sæsoner. Holdet er nu en blanding af U19-talenter og ældre og mere erfarne spillere, og den nye konstellation med forskellig spillestil betød tre indledende nederlag. Siden er der kommet styr på det, og med fire sejre i træk er Virum kravlet op på 7. pladsen.

I weekenden gik det ud over Brønshøj i en kamp, hvor Virum hurtigt kom foran med 12 point. Brønshøj kunne ikke følge med i Virums hurtige spil og måtte ty til hårde midler for at bremse Virums tekniske spil. Især Virums topscorer, Johannes Leth Nielsen, måtte lægge krop til Brønshøjs kontante spil under kurven. Johannes Leth Nielsen, der i denne sæson er vendt hjem fra et ophold i USA, tog kampen op og viste masser af tekniske lækkerier.

De to hold fulgtes ad til starten af 4. periode, hvor Brønshøjs kræfter slap op, og siden var der ikke spænding om udfaldet.

Herrerne spiller igen på søndag kl. 17 i Virumhallen.

Publiceret: 13. November 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere