Oplev Dopplers synge og performe i Christianskirken i Lyngby.
Oplev Dopplers synge og performe i Christianskirken i Lyngby.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gratis Julekoncert i Christianskirken

Vokalgruppen Dobblers og Cæcilie Tagmose giver gratis julekoncert i Christianskirken 15. december kl. 19

Ved koncerten i Christianskirken fredag den 15. december går pianisten Cæcilie Tagmose og Vokalgruppen Dopplers sammen om julekoncerten “På din hånd et fnug”. En stemningsfuld og alsidig koncert, der skaber en performativ og sonisk bro mellem den klassiske og rytmiske musik. Hele programmet er flettet sammen til én helstøbt komposition a cirka 1 times varighed. Undervejs smelter kor og klaver ind i hinanden, i fælles klangflader og overledninger, hvor elementer som koreografi, oplæsning og publikumsinteraktion også spiller ind.”

Cæcilie Grønkjær Tagmose er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Jens Elvekjær og Niklas Sivelöv, på Klaverskolen Gradus i Århus hos Martin Lysholm Jepsen og i Berlin hos Laurent Boullet. Hun har desuden deltaget i adskillige masterclasses med verdenspianister og vundet priser ved flere talentkonkurrencer, heriblandt Music Without Limits i Litauen og 1. pris ved Den Danske Steinway Festival i 2006.

Dopplers består af 10 sangere, ledet af Astrid Vang-Pedersen. Gruppen præsenterer et alsidigt repertoire indenfor flere genrer, herunder pop, folkemusik, etnisk og klassisk musik, og arbejder gerne i krydsfeltet mellem genrer. Et særligt fokus er på kommunikativ optræden gennem introduktioner, inspirerende koreografier og publikumsinteraktion.

Publiceret: 11. December 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område