SONY DSC
SONY DSC
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gade, Shostakovich og Richard Strauss: Varm dansk ouverture, klangmættet tysk hornkoncert og fuldtonet og kraftfuld russisk symfoni

Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester spiller 6. november i Lyngby Idrætsby. Solist er solohornist i DR Symfoniorkestret Lasse Mauritzen. Morten Ryelund dirigerer

Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester byder sammen med den blændende solohornist i DR Symfoniorkestret Lasse Mauritzen og den erfarne dirigent Morten Ryelund på en spændende efterårs koncertoplevelse i Hal 2 i Lyngby Idrætsby mandag den 6. november kl. 19.30.

Programmet omfatter varm dansk ouverture, klangmættet tysk hornkoncert og fuldtonet og kraftfuld russisk symfoni.

Koncerten spilles i gang med Ossian-ouverture fra af Niels W. Gade, der fødtes for 200 år siden i år og blev en af Danmarks betydeligste komponister. Den følges op af Richards Strauss’ 1. hornkoncert, som Strauss komponerede som 17-årig til sin hornspillende far. Her kan vi opleve en fortolkning, udført af en af Danmarks førende hornister, Lasse Mauritzen.

Koncerten slutter med Shostakovichs store 10. symfoni, der ofte ses som en musikalsk beskrivelse af Stalins mange års grusomme terror-regime.

Hvor: Hal 2, Lyngby Idrætsby, Lundtoftevej 53A, Lyngby

Hvornår: 6. november kl. 19.30 i Billetter: På www.billetto.dk – søg under LTSO – eller ved indgangen.

Pris: 100 kr. Studerende 50 kr./ børn under 18 år gratis

Publiceret: 04. November 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere