Inden skiftet til Randers var Frederikke Gulmark to år i træk topscorer i Lyngby.
Inden skiftet til Randers var Frederikke Gulmark to år i træk topscorer i Lyngby.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Frederikke Gulmark er tilbage i Lyngby

Bagspilleren har forladt Randers og får comeback i Lyngby mod Skanderborg

Af Mikael Østergaard
Den tidligere Lyngby-spiller Frederikke Gulmark, der for et par dage siden stoppede i ligaklubben Randers HK på grund af uenighed med træneren, fortsætter karrieren i sin gamle klub.

”Jeg havde to helt fantastiske år i Lyngby, hvor jeg hele tiden udviklede mig, så jeg glæder mig til at komme tilbage i klubben. Lyngby har haft en sæson med rigtig mange skader, så det er dejligt, at jeg kan give klubben en hjælpende hånd”, siger hun.

Inden skiftet til Randers var Frederikke Gulmark to år i træk topscorer i Lyngby, så det er en dygtig spiller, der vender hjem.

”At vi har lavet en aftale med Frederikke for resten af sæsonen er et signal om, at vi ikke lægger os ned, men er klar til at kæmpe for overlevelse i 1. division. Med hende på holdet bliver der flere pauser og mere plads til de andre bagspillere, som der på grund af de mange skader har været drevet rovdrift på”, udtaler Lyngbys eliteansvarlige, Per Rasmussen.

Frederikke Gulmark får comeback i Lyngbys udekamp mod Fredericia søndag den 11. februar, dagen efter at hun er blevet spilleberettiget efter skiftet fra Randers HK.

Publiceret: 02. Februar 2018 18:05

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt