Efter to måneders ombygning er købmand Carsten Bülow endelig klar til at byde velkommen til det nye Meny Lyngby. Foto:Signe Steffensen
Efter to måneders ombygning er købmand Carsten Bülow endelig klar til at byde velkommen til det nye Meny Lyngby. Foto:Signe Steffensen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fredag åbner Lyngbys nye fødevaremarked

Meny på Lyngby Hovedgade genåbner efter en totalrenovering af butikken, der har forvandlet sig til byens nye fødevaremarked

Friske råvarer, mere, økologi, delikatesser og masser af smagsprøver. Fredag den 9. december genåbner Meny på Lyngby Hovedgade, og de faste kunder vil nok spærre øjnene op en ekstra gang, for det er både de fysiske rammer og sortimentet, der har fået en gennemgribende overhaling. Faktisk er det eneste, der er tilbage af den oprindelige butik, gulvet.

Sammen med de nye rammer har købemand Carsten Bülow sammensat et helt nyt hold, der skal føre visionerne for det nye fødevaremarked ud i livet.

”Vi har gjort meget ud af, at kompetencerne er på plads. Vi har håndlukket folk, der brænder for det, de laver og har en stor kærlighed til mad. Det er også derfor, at vi har valgt at kalde os for madarbejdere. Ambitionen er, at vi hver dag vil give kunderne nye smagsoplevelser, præsentere dem for aktuelle trends, og i det hele taget levere en ekstra service,” siger han.

Som noget helt nyt er blevet bygget en godt 25 meter lang disk, der kommer til at præsentere de friske råvarer på en helt ny måde. Her finder du blandt andet ost, fisk, kød og måltidsløsninger. Stilen er inspireret af torvehallerne, og udbuddet vil afspejle aktuelle trends og sæsonens råvarer.

”Flere og flere kombinerer ugen, så der er en dag med kød, en med fisk, en med kylling og en grønt dag. Der skal vi kunne inspirere og vejlede vores kunder, og det kan vi med det hold vi har sat nu.

Jacob er en fantastisk fiskemand, Mette er passioneret ostespecialist, og Kenneth, der er vinchef, er også sommelier,” siger Carsten Bülow.

Sund mad og gode råvarer

Ombygningen har også givet anledning til at foretage en oprydning i sortimentet, og det har givet plads til en opgradering med langt flere specialiteter, et større udvalg af økologiske varer, flere gluten- og laktosefrie produkter og helt nye måltidsløsninger.

Der kommer også en stor salatbar, hvor man kan mikse sin egen salat, en nøddebazar og mulighed for at købe frisk skåret frugt.

”Vi skal have nogle gode, sunde madløsninger klar. Vi kan godt mærke, at vi er naboer til fitness.dk,” siger Carsten Bülow.

Post og bager

Forretningen har fået en helt ny planløsning, der blandt andet indeholder en stor selvstændig postbutik og en helt ny bager.

Bageren er det eneste fødevareområde, hvor Meny har allieret sig med en ekstern partner, og det er Farumhus konditori, der rykker ind. Et koncept, som Carsten Bülow synes, passer rigtig godt til forretningen.

I det hele taget glæder han sig meget til vise resultatet frem, for han er tydeligvis stolt af de mange nye initiativer, der alle får en passioneret tale med på vejen.

Han vil også selv stå og byde kunderne velkommen med et håndtryk eller et kram på fredag, når forretningen genåbner.

For købmanden er klar til at forrest og til at gå nye veje.

”Vi vil gerne gøre noget nyt. Vi bliver bedømt på kundernes oplevelser, og de bliver gode, hvis vores medarbejdere synes, det er sjovt og inspirerende at gå på arbejde,” siger Carsten Bülow.

Meny genåbner fredag den 9. december klokken 8.

Publiceret: 07. December 2016 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt