Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fortsat store problemer med Sundhedsplatformen

Annette Skov Andersson, Kandidat til regionsrådet for Nye Borgerlige

På trods af at det nu er mere end et år siden, at Region Hovedstaden startede implementeringen af Sundhedsplatformen på Herlev Gentofte Hospitalerne, er der ifølge de seneste oplysninger fra RegionH fortsat problemer med flere forskellige områder.

Der er blandt andet fortsat ikke styr på håndtering af patientdata indenfor kræftbehandlingsområdet (man kan frygte, at problemet gælder alle områder). Dette giver forsinkelse på indkaldelse, udredning, behandling og den generelle registrering i systemet. Dette er bekymrende, da det helt generelt er en trussel mod patientsikkerheden.

De senere dage er det så også kommet frem, at personalet i akutområdet blandt andet på akutmodtagelserne rundt omkring på regionens sygehuse ikke har noget overblik over ventetiden på de akut henviste og behandlingskrævende patienter. Det er ganske enkelt ikke godt nok, og jeg vil opfordre Region Hovedstaden til at få udbedret disse mangler hurtigt og i øvrigt tilføre personalemæssige ressourcer til blandt andet akutområdet, så patienternes behandlingsmæssige behov kan imødekommes på en hurtig og sikker måde.

Jeg vil også opfordre patienter/pårørende/borgere til at være ekstra opmærksomme ved behov for kontakt med hospitalerne i regionen, både ved akutte og ikke-akutte tilstande. Ved tvivl kontakt egen læge eller personalet på hospitalerne.

Publiceret: 30. Juli 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere