Lyngby Kanoklub stod for arrangementet Kajak Roning på Ergometre, og her løb Trongårdsskolen med førstepladsen mens, der var tæt løb mellem Lyngby Privatskole og Engelsborgskolen. Her ses vinderne med Thomas Gjerlufsen, Formand for Lyngby Kanoklub.
1.Plads Trongårdsskolen 7. X hvor gennemsnittet pr. deltager var 501 meter for 1 minuts roning. 2.Plads Lyngby Privatskole hvor gennemsnittet var 473 meter for 1. minuts roning. 3.Plads Engelsborgskolen 7 E. hvor gennemsnittet var 471 meter for 1. minuts roning
Lyngby Kanoklub stod for arrangementet Kajak Roning på Ergometre, og her løb Trongårdsskolen med førstepladsen mens, der var tæt løb mellem Lyngby Privatskole og Engelsborgskolen. Her ses vinderne med Thomas Gjerlufsen, Formand for Lyngby Kanoklub. 1.Plads Trongårdsskolen 7. X hvor gennemsnittet pr. deltager var 501 meter for 1 minuts roning. 2.Plads Lyngby Privatskole hvor gennemsnittet var 473 meter for 1. minuts roning. 3.Plads Engelsborgskolen 7 E. hvor gennemsnittet var 471 meter for 1. minuts roning
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Forårsfestival: Røde kinder og gode grin

Flere end 500 skoleelever i Lyngby mødtes i sidste uge til masser af sjov motion på Lyngby Stadion

Kajak, karate, skydning, dans og tennis er bare nogle af de idrætsgrene, der var på programmet til Skoleidrættens Forårsfestival.

Det er lokale foreninger, som arrangerer aktiviteterne på denne endags-festival, som Dansk Skoleidræt og Nordeafonden står bag.

Flere end 500 elever fra Lyngby-Taarbæks 6.-7. klasse prøvede kræfter med en lang række forskellige idrætsaktiviteter.

Skoleidrættens Forårsfestival, der er et landsdækkende projekt, som i år finder sted 68 steder over hele Danmark. Målet med festivalerne er at skabe mere bevægelse i skolen og få skoler og lokale aktører til at møde hinanden.

”Festivalerne giver eleverne en chance for at prøve en række idrætsgrene og opleve det særlige fællesskab, som opstår på sådan en dag, og for lærere og lokale aktører er det en mulighed for at opdage mulighederne i et samarbejde og få skabt nogle konkrete kontakter,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden. Med skolereformen fra 2014 skal alle elever være fysisk aktive i gennemsnit 45 minutter i løbet af skoledagen. Det mål skal blandt andet nås ved, at skolerne inviterer lokalsamfundet inden for i skolen og inddrager fx det lokale idræts- og foreningsliv i undervisningen.

Derfor var Lyngby-Taarbæks borgmester også meget glad for den store opbakning initiativet har fået fra de lokale idrætsforeninger. Hun håber på, at dagen har været med til at inspirere både elever og lærere, så de har fået øjnene op for nogle af de mange tilbud, som idrætsforeningerne har.

Se video på dgo.dk

Lyngby Tennisklub sørgede for hurtige bolde.
Lyngby Tennisklub sørgede for hurtige bolde.
Der var høj stemning hos Lyngby Roklub, hvor der blev heppet på livet løs.
Der var høj stemning hos Lyngby Roklub, hvor der blev heppet på livet løs.
Lyngby Håndbold
Lyngby Håndbold
Publiceret: 12. Maj 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt