Emilie Ravn bryder igennem Stevnsgades forsvar i den første kamp i Nørrebrohallen.
Emilie Ravn bryder igennem Stevnsgades forsvar i den første kamp i Nørrebrohallen.
Foto: Claus Braunstein
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Først ren opvisning - så total nedsmeltning

Efter to kampe i DM-semifinalen står det 1-1 mellem Virum Vipers og Stevnsgade

Af Mikael Østergaard

200 feststemte tilskuere i Nørrebrohallen overværede den første DM-semifinale mellem Stevnsgade og Virum Vipers. Men hjemmeholdets tilskuere mistede hurtigt begejstringen.

Virum anført af Frederikke Mollerup savede nemlig Stevnsgade totalt over i første periode. Fra 5-3 til Stevnsgade lavede Virum et 30-8 run, og så var det nat med fru Knudsen.

Ved pausen førte Virum 42-21, og dermed var spændingen forduftet. Ganske vist gjorde Ida Tryggedsson Preetzmann med 15 point i tredje periode sit til at holde Stevnsgade inde i kampen, men Virum slap ikke grebet og endte med at vinde 75-59.

Stor ros til Virum, der havde fart i både forsvar og angreb.

Jammerlig indsats

Der var til gengæld ikke ros i søndagens returopgør, hvor Virum efter en jammerlig indsats tabte 63-89.

Caitlin Ingle var ene om at holde Virum inde i kampen i første halvleg, der endte 46-35 til gæsterne. Siden forsvandt den lille amerikaner ud af billedet, og ligesom Emilie Schirmer, Frederikke Mollerup, Maria Høgh og Ellen Iversen havde hun et utal af boldtab og hasarderede og upræcise afleveringer.

Efter pausen arbejdede Virum sig fra 35-51 op på 44-51, men så slog Stevnsgade til igen med hurtigt spil, geniale frispilninger, sikre scoringer og flotte 3'ere. Kun Virums Rudiane Eduardo holdt fanen højt i den periode, hvor hun gang på gang kom til afslutning og scoring, selv om hun var hårdt presset.

Mod slutningen kastede head coach Lars Klussmann håndklædet i ringen og satte udskiftningsbænken på banen. Det var ingen god ide. De unge er endnu ikke modne til topbasketball, og forsvaret var hullet som en si.

Den sørgelige forestilling endte 89-63 til Stevnsgade, og der skal helt andre boller på suppen, hvis Virum skal i DM-finalen. Næste opgør finder sted i Nørrebrohallen.

Virum: Caitlin Ingle 25, Rudiane Eduardo 16, Valerie Driscoll 14, Frederikke Mollerup 6 og Maria Høgh 2.

Publiceret: 25. Marts 2018 21:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt