Jyske Banks filialdirektør i Lyngby, Michael Frederiksen (th.), overrakte prisen til Eyd Pedersen. Til venstre Brian Rasmussen fra DBU Sjælland.
Jyske Banks filialdirektør i Lyngby, Michael Frederiksen (th.), overrakte prisen til Eyd Pedersen. Til venstre Brian Rasmussen fra DBU Sjælland.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodboldleder gør en stor forskel for pigerne

Hæder til Eyd Pedersen fra Lyngby Boldklub

Af Mikael Østergaard

Eyd Pedersen, cheftræner i Lyngby Boldklubs pigeafdeling, har fået tildelt Jyske Banks 'Gør en forskel-pris', fordi hun gennem snart 10 år er gået forrest og har trukket et stort læs for at sikre pigespillere i Lyngby Boldklub et godt træningsmiljø.

Eyd Pedersen har som træner været med til at skabe fundamentet for, at Lyngby Boldklubs pigeafdeling i dag blomstrer med over 100 spillere og 25 frivillige tilknyttet afdelingen som koordinatorer og trænere. Hun har været med til at gøre en ekstraordinær indsats for at få flere piger til at få smag for fodbold ved at lave inspirationstræning for SFO-piger og ved at fortælle om pigeafdelingen gennem flyers og plakater på Lyngby Stadion og i lokalområdet.

Hun har ligeledes stået i spidsen for Pigeraketten, arrangeret diverse sociale arrangementer og ture for pigespillerne samt arbejdet for at skaffe sponsorer og andre indtægtsgivende aktiviteter til pigeafdelingen.

Publiceret: 17. December 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område