Lundtoftes spillere, trænere og ledere fejrede oprykningen efter det uafgjorte resultat mod Herstedøster. Helt til venstre succestræner Henrik Wendel Nielsen
Lundtoftes spillere, trænere og ledere fejrede oprykningen efter det uafgjorte resultat mod Herstedøster. Helt til venstre succestræner Henrik Wendel Nielsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodbold-status: Det gik op og ned for de lokale klubber

Oprykning til Lundtofte og Taarbæk, nedrykning til Brede og status quo i Virum-Sorgenfri

Af Mikael Østergaard

300 tilskuere var mødt op i Lundtofte Idrætspark for at overvære topkampen mellem hjemmeholdet og Herstedøster IC. Inden kampen førte Lundtofte rækken med et enkelt point foran Herstedøster, og da det var sæsonens sidste kamp, kunne Lundtofte nøjes med uafgjort for at sikre sig oprykning til Sjællandsserien.

Det blev en kamp med meget få målchancer. Mod slutningen pressede Herstedøster voldsomt på, men Lundtoftes forsvar holdt stand, så kampen sluttede 0-0. Dermed spiller Lundtofte for første gang i mange år i Sjællandsserien i næste sæson. Hos naboerne i Brede er der derimod ikke meget at glæde sig over. Holdet sluttede sidst i samme række og rykker dermed ned i serie 2.

Her kan Brede tørne sammen med Taarbæk IF, der i sæsonens sidste kamp i serie 3 vandt 3-2 over Avedøre og dermed konsoliderede sin andenplads, der giver oprykning til serie 2.

Også Virum-Sorgenfri gjorde det godt i weekenden ved at spille 0-0 ude mod FC Taastrup. Inden kampen lå det dog fast, at Virum-Sorgenfri også næste sæson spiller i Danmarksserien. Der resterer en enkelt runde, hvor Virum-Sorgenfri på hjemmebane møder Stenløse lørdag den 17. juni.

Publiceret: 13. Juni 2017 23:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere