PFA Ejendommes bygning på Nørgaardsvej, som nu bliver lejet ud.
PFA Ejendommes bygning på Nørgaardsvej, som nu bliver lejet ud.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flere arbejdspladser til Lyngby: PFA udlejer 13.000 kvadratmeter

Visma Consulting og Copenhagen Business Academy flytter ind i PFA-ejendom på Nørgaardsvej. “Endnu et vigtigt skridt mod at blive førende vidensby,” siger borgmester Søren P. Rasmussen

vidensby Knap var nyheden ude om, at Microsoft vil placere et nyt dansk domicil midt i Lyngby, før endnu to virksomheder meddeler, at de rykker til byen.

Det drejer sig om it-konsulentvirksomheden Visma Consulting A/S og erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy, der begge flytter til Nørgaardsvej 32.

Her lejer de hver sin halvdel af et stort kompleks med kontorer og undervisningslokaler,, som ejes af PFA Ejendomme, og som for to år siden blev udvidet fra 6.600 kvadratmeter til 13.000 kvadratmeter.

Central beliggenhed og tæt på DTU

“Den centrale beliggenhed i Lyngby har været afgørende, herunder et spændende nærmiljø med et vælg af butikker og indkøbsmuligheder. Også nærheden til de mange uddannelsesinstitutioner i Lyngby – særligt DTU – gør det attraktivt i forhold til at kunne tiltrække nye dygtige medarbejdere,” lyder det i en pressemeddelelse fra administrerende direktør Carsten Boje Møller, Visma Consulting, der i dag har afdelinger i Herlev, Hellerup, Odense og Kolding.

Hos Copenhagen Business Academy, skal lejemålet supplere skolens afdelinger i København, Valby og Hillerød.

“Vi ser frem til at flytte ind med både danske og internationale studerende og medarbejdere, der vil være en aktiv del af Lyngby bycentrum,” siger han.

Borgmester Søren P. Rasmussen glæder sig over at få nye virksomheder til byen, og ser en god tråd mellem de nye lejemål og visionen om Vidensby 2020, der handler om at gøre Lyngby-Taarbæk til en førende uddannelse- og vidensby.

“Erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne og kommunen arbejder tæt sammen om byens udvikling. Vi ønsker at skabe en sammenhængende by, som man kan bo, leve og arbejde i. PFAs ejendom ligger centralt og er en naturlig del af fremtidens bymiljø. Når PFA udlejer til Visma Consultning og Copenhagen Business Academy, tager byen endnu et vigtigt skridt mod at blive en førende vidensby,” siger han i en pressemeddelelse.

Publiceret: 18. April 2013 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere