Med sit tredje mål fuldender Andrija Pavlovic sit hattrick ved at sparke bolden forbi Jesper Hansen, mens Thomas Sørenasen forskrækket lukker øjnene.
Med sit tredje mål fuldender Andrija Pavlovic sit hattrick ved at sparke bolden forbi Jesper Hansen, mens Thomas Sørenasen forskrækket lukker øjnene.
Foto: Fodboldbilleder.dk
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FCK kørte et tamt Lyngby-hold ud af Parken

Andrija Pavlovic stor for alle tre scoringer i sejren på 3-0

Af Mikael Østergaard

“I kan sige, hvad I vil. Jeg kan bare konstatere, at FCK ikke har scoret”,

Sådan lød det fra David Nielsen, da han i halvlegen blev spurgt, om hans spillere ikke manglede mod og vilje til at angribe.

Lyngbys cheftræner mistede dog hurtigt optimismen, da Andrija Pavlovic med et ægte hattrick på 18 minutter lukkede kampen. Tremålsskytten havde endda kort efter et skud på stolpen. Michael Lumb og Hallgrimur Johansson må tage deres medansvar for to af målene, da de henholdsvis ikke fik sparket væk og kom for sent med en tackling.

David Nielsen havde valgt at bænke Mikkel Rygaard fra kampens start for at sætte en ekstra spiller ind i det centrale forsvar. Det gav et klart spilovertag til FCK, og Lyngbys spillere havde svært ved at holde bolden i egne rækker og spille sig ud af presset. Mikkel Rygaards kreative evner var virkelig savnet.

En akrobatisk redning af Jesper Hansen holdt nullet i de første 45 minutter, og Jens Odgaard havde faktisk chancen for at score kort efter pausen, men ventede for længe med at trykke af, så FCK's Erik Johansson kunne blokere. Det var Lyngbys eneste forsøg i hele kampen.

Foran 3-0 lettede FCK foden fra speederen, og Lyngby slap for den totale ydmygelse.

Publiceret: 30. April 2017 19:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt