Offentlige toiletter, pølsevogn, streetfood og meget andet er blevet foreslået til Lyngby Torv. Foto: Lars Schmidt
Offentlige toiletter, pølsevogn, streetfood og meget andet er blevet foreslået til Lyngby Torv. Foto: Lars Schmidt
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FB-ideer til Lyngby Torv

Den tomme rådhusplads er blevet debatteret på Facebook

Hvordan får vi liv på den tomme rådhusplads?

Dette spørgsmål stillede Det Grønne Område for nylig, og flere lokale facebookere greb stafetten og kom med forslag til den fremtidige anvendelser af Lyngby Torv, som rådhuspladsen i det centrale Lyngby hedder officielt.

Det første forslag handlede om at gøre torvet til et sted for streetfood, lige som Papirøen. Suzi Kjær foreslog at starte i det små med at sætte et par bænke op, mens Niels Wellendorf kiggede frem mod tiden efter etableringen af letbanen:

“Når letbanen er etableret og Norde Torvevej frigjort for biltrafik, vil hele den nordlige side blive til en del af torvet, kun med en dobbeltrettet cykelsti ude i siden. Så bliver der masser af plads til aktiviteter,” skriver han.

Tine Müller kom med endnu et lavpraktisk forslag:

“Opfør et offentligt toilet. Det er en skandale, at så rig en kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, INGEN offentlige toiletter har i byen, der er så besøgt af mange borgere og ikke mindst turister.”

“I kan jo starte med at tilbyde Søren Kjær Christensen at få sin pølsevogn tilbage på torvet,” skriver Trine Munkhaus Johnsen.

Og Jens Bo Olesen slutter af:

“Prøv med skulpturer der inviterer til leg, mobiler og en vandflade, der spejler det hele. Der mangler kunst i byrummet. Pølsevogne og toiletter kan så anbringes et andet sted.”

Publiceret: 13. April 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt