Sæsonens parkunderholdning på Sophienholm starter på søndag med en koncert, hvor børn og voksne kommer på en eventyrlig tur til Afrika.
Sæsonens parkunderholdning på Sophienholm starter på søndag med en koncert, hvor børn og voksne kommer på en eventyrlig tur til Afrika.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Eventyrlig koncert for børn

I Sophienholms park er der gratis underholdning for børn og voksne hver søndag frem til midten af august

Af Pernille Borenhoff

Cirkus og musik for både børn og voksne er nogle af de ting, der er på programmet, når Sophienholm på søndag den 18. juni kl. 14 åbner op for den traditionelle parkunderholdning.

Som noget nyt er der i år to koncerter specielt for børn. Den første er på søndag, hvor Moussa Diallo Trio optræder med eventyrkoncerten 'Der var en gang i Afrika'.

Moussa Diallo er kendt som en eftertragtet bassist i både rock- og jazz-genren, og han har spillet med blandt andre Sneakers, Savage Rose og Palle Mikkelborg. Ved denne koncert optræder han både som musiker og fortæller, når han genskaber magien fra sin barndom, som han oplevede den, når hans bedstemor fortalte eventyr under den afrikanske stjernehimmel.

Moussa Diallo har digtet videre på en række af sin barndoms underfundige eventyr, og sammen med musikerne Salieu Dibba og Dawda Jobarteh, der spiller på traditionelle malinesiske instrumenter, tager han børn og voksne med på en eventyrlig tur til Afrika.

Koncerten foregår udendørs, men hvis den lunefulde danske sommer viser sig fra sin våde side, gennemføres koncerten indendørs.

Årets sidste parkunderholdningen er 20. august.

Hele sommerens program kan ses på www.sophienholm.dk.

Publiceret: 16. Juni 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt