Rasmus Knudsen øverst på sejrspodiet.
Rasmus Knudsen øverst på sejrspodiet.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Europamester for andet år i træk

Rasmus Knudsen fra Lyngby Kanoklub forsvarede med held sit EM fra 2016

Af Mikael Østergaard
Rasmus Knudsen rejste til EM for U18 og U123 i Beograd med en klar målsætning om at gentage sidste års europamesterskab på 1000 meter enerkajak.

Med en fin tid i det indledende heat roede Rasmus Knudsen sig direkte i finalen. Her lagde han meget hårdt ud - for hårdt mente nogle - men han holdt kadencen og var i mål halvandet sekund foran nummer to.

Men Rasmus Knudsen havde appetit på mere metal. Han havde sæde i firerkajakken på 500 meter, hvor mandskabet hentede en sølvmedalje hjem til Danmark.

Også EM-debutanten Frederikke Matthisen fra Lyngby Kanoklub havde et godt EM, idet hun i både 500 og 1000 meter toerkajak sluttede som nummer fem med makkeren Nanna Pedersen fra Silkeborg. Samtlige modstandere var fra de tidligere Østlande, men det rørte ikke de to piger, selvom de i højde og drøjde var noget mindre end deres modstandere.

Nicolai Mørcke roede sig efter et hårdt indledende heat og en endnu hårdere semifinale i finalen på både 500 og 1000 meter, men så var kræfterne sluppet op, og Lyngby-roeren sluttede som nummer otte på 500 meter og nummer ni på 1000 meter.

Publiceret: 01. Juli 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!