Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Erotisk krimi skylles ned med champagne

Michael Stig Sørensen debuterer som forfatter med sin erotiske krimi A-Potentiale i starten af oktober. På fredag kan du møde ham hos Bog og Ide, hvor der også blive budt på et glas champagne

A-Potentiale er titlen på Michael Stig Sørensens debutroman, hvis hovedperson er den danske politikommissær Anders Kastrup Udover et traditionelt krimiplot tilsat masser af erotik behandler bogen også temaer som flygtningeskæbner, menneskehandel, hævn, mad og vin – og det hele krydret med en god portion kynisk humor.

Hovedpersonen er den danske politikommissær Anders Kastrup nyder en begyndende kærlighedsaffære med den polske skønhed Anita, kommer han tilfældigt på sporet af et europæisk trafficking-netværk med rødder helt ind i politiets egne kredse. Det bliver en personlig hævnaktion for ham at optrevle det, uanset om metoderne er lovlige eller ej. Anders’ hang til fin mad, god litteratur og ikke mindst kvinder gør, at han ikke altid går ad traditionelle veje – hverken i sit privatliv eller i sin jagt på forbrydere.

Den 13. oktober kan du møde forfatteren his BOGhandleren på Lyngby Hovedgade, hvor der er bogsignering og champagne

Bogen er udkommet på Skriveforlaget. /sig

Publiceret: 11. Oktober 2017 15:57

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere