En 32-årig kvinde er sigtet for at have slået sin søn ihjel. Kvinden skal mentalundersøges, inden sagen skal for retten. Foto: Bjørn Nielsen
En 32-årig kvinde er sigtet for at have slået sin søn ihjel. Kvinden skal mentalundersøges, inden sagen skal for retten. Foto: Bjørn Nielsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Drabssigtet kvinde skal mentalundersøges

Sagen ventes for retten til efteråret eller i starten af det nye år

Den 32-årige kvinde fra Lyngby, som er sigtet for at have dræbt sin halvandet år gamle søn, skal mentalundersøges. Det fortæller anklager Bente Schnack til Det Grønne Område.

“Sagen er nu færdigefterforsket, og kvinden skal mentalundersøges,” siger hun.

Drabet fandt sted mellem midnat og klokken 5.36 14. maj på Kastanjevej, hvor politiet ankom og kunne konstatere, at der også var brug for efterforskere, kriminalteknikere og retsmedicinere, som arbejdede der resten af den søndag.

Kvinden blev i den forbindelse indlagt, og hun blev dengang fremstillet i grundlovsforhøret in absentia - uden selv at være til stede.

“Hun var for syg til selv at deltage i retsmødet i dag, fordi hun blandt andet har forsøgt at gøre skade på sig selv,” oplyste Bente Schnack 14. maj til Ekstra Bladet.

De nærmere omstændigheder omkring drabet kan Bente Schnack på nuværende tidspunkt ikke komme ind på, fordi der først skal rejses tiltale. Bente Schnack forventer, at det kan ske engang til efteråret, mens hun vurderer, at sagen berammes til efteråret eller i starten af det nye år.

Publiceret: 18. Juli 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!