Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Der er delte meninger om erhvervsklima

Novozymes melder om rigtig godt samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune, mens handelsforeningen oplever lang sagsbehandlingstid

Oplevelsen af det lokale erhvervsklima er forskellig, alt efter hvem man spørger. Hos Novozymes har man kun positive oplevelser, mens Handelsforeningen også er tilfredse, dog med nogle bemærkninger om, hvordan det kan forbedres.

“Vi er i gang med opføre vores innovations-campus i Lyngby på en grund, som vi købte af Lyngby-Taarbæk Kommune i 2016. I hele processen har samarbejdet med kommunen foregået rigtig godt, og sagsbehandlingen har fungeret og været effektiv. Vi glæder os meget til 2019, hvor de første medarbejdere flytter ind,” siger direktør i Novozymes med ansvaret for opførelsen af Innovations-campus, Flemming Funch, til Det Grønne Område.

Hos Handelsforeningen er der også tilfredshed at spore. Der sniger sig dog også et par men’er ind.

“I bund og grund mener jeg faktisk, at erhvervsklimaet i kommunen er ret godt. Det kan man også se på de virksomheder, der ønsker at komme til kommunen,” siger Thorkild Baltzer, inden han tilføjer sine men’er:

“Hvis jeg skal sige noget, som vi er kede af, så er det en lang behandlingstid. Her tænker jeg på byggetilladelser,” siger han og nævner, at man også gerne vil have mere ud af dækningsbidraget.

“Vi har et stort afsavn i bymidten med at få etableret parkeringspladser. Jeg mener ikke, at pengene fra dækningsbidraget, som er en ekstra skat på erhvervsgrunde, bruges på den rigtige måde. Kommunen er heller ikke til stede, når vi for eksempel vil have flere affaldsbeholdere samt rengøring i bymidten. Nu vil man gøre noget ved det, men det har været en lang proces at føre det igennem,” siger han.

Det Grønne Område har forsøgt at få en kommentar fra Microsoft, men man har ikke haft mulighed for at svare på avisens henvendelse.

Publiceret: 12. September 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere