Udstillingen “Passage” sætter fokus på den kvindelige torso.
Udstillingen “Passage” sætter fokus på den kvindelige torso.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Den kvindelige torso som kunst

Sophie Pucill udstiller fra 13. januar i Kunstforeningens lokaler på Jernbanepladsen. Mød kunstneren 20. januar kl. 13-14

Lyngby Kunstforening indleder lørdag den 13. januar det nye år med en udstilling af billedkunstneren Sophie Pucill.

Sophie Pucill er født i England og voksede op både her og i Australien. Hun kom dog tidligt til Danmark, hvor hun fik sin uddannelse og også endte med at slå sig ned.

I 1999 blev hun cand.mag. i kunst og kunstforståelse/moderne kultur og kulturformidling ved Københavns Universitets Institut for Kultur og Æstetik. Siden 1997 har hun haft talrige udstillinger ved gallerier og museer i Danmark - i 2010 bl.a. i Cobra-rummet ved Sophienholm. I 2016 udstillede hun i Berlin sammen med fremtrædende danske kunstnere.

Udstillingen “Passage” har den kvindelige torso som central figur, men indarbejder også andre temaer, som portræt, rede, båre, telt, båd og hav. De udstillede værker vil i sammenhæng repræsentere forskellige projekter og serier, kunstneren har arbejdet på siden januar 2016.

Udstillingen på Jernbanepladsen 22, Kgs. Lyngby, slutter lørdag den 27. januar. Der er åbent tirsdag til fredag kl. 14-17, lørdag kl. 11-14. Søndag og mandag lukket.

Der vil være artist talk med Sophie Pucill lørdag den 20. januar kl. 13-14 i udstillingslokalerne på Jernbanepladsen./peb

Hvad: Passage

Hvem: Sophie Pucill

Hvor: Jensbanepladsen 22

Hvornår: 13.-27. jan.

Publiceret: 11. Januar 2018 07:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt