Velfærdsalliancen, som har sin rod i fagbevægelsen og i særdeleshed FOA, stod bag demonstrationen.
Velfærdsalliancen, som har sin rod i fagbevægelsen og i særdeleshed FOA, stod bag demonstrationen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Demonstration imod velfærds-forringelser

Effektiviseringerne kan ikke forsætte uden det får omkostninger, lyder det fra demonstrant, som var en del af demonstrationen på Lyngby Rådhusplads

På Lyngby Rådhusplads var en folkemængde samlet onsdag for at demonstrere mod udhuling af den kommunale velfærd. Ligesom det var tilfældet foran andre rådhuse rundt om i landet.

Én af dem, der var mødt op foran Lyngby Rådhus var Jannie Hagbo. Hun fortæller hvorfor:

“Jeg deltager i den slags arrangementer for at gøre vores politikere på Christiansborg opmærksom på, at vi ikke kan blive ved med at effektivisere uden det får omkostninger, for eksempel stress, nedslidning og ikke mindst en dårligere kvalitet i opgaveløsningen. De sidste år har man igen og igen mindsket det beløb kommunerne har at bruge på vores omsorgs- og kerneopgaver. Det går blandt andet ud over både skoler, institutioner og ældreomsorgen,” siger hun.

Jannie Hagbo vurderer, at hvis hun strækker sig langt, så var der omkring 100 mødt op. Hun mener, at antallet ville have været større, hvis man havde haft mere held med vejret.

Det nationale initiativ, Velfærdsalliancen, som har sin rod i fagbevægelsen og i særdeleshed FOA, stod bag demonstrationen.

Publiceret: 16. Maj 2017 10:20
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere