Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Vi må leve med letbane-byggerod, hvis vi vil tiltrække virksomheder og familier

Morten Spove, Lyngbygårdsvej 5A, Kgs. Lyngby
Lad mig starte med at sige, at jeg er tilhænger af Letbanen, bare så det er overstået.

Jeg har nu i over fire år hørt diverse gode og dårlige undskyldninger både for og imod letbanen, og jeg er efterhånden ved at blive en smule træt af det.

Staten har vedtaget den og 9 ud af 11 kommuner har tilsluttet sig. Gladsaxe er så lidt på vippen, hvis jeg forstår det rigtigt.

Så har vi så ’den gamle konservative kommune’, Lyngby-Taarbæk, hvor en masse mennesker uden visioner bare siger nej til alt, der kunne komme til at ligne udvikling.

Letbanen er en god ide blandt andet fordi, den kan transportere flere mennesker ad gangen end busser, den er mere miljørigtig og det går væsenligt hurtigere.

Så kommer vi til det med nedlæggelser af busruter. Mit bud som almindelig dum indbygger, vil sige, at 300S forsvinder, da den mere eller mindre bliver overflødig. Det samme gælder for 30E. Jeg kan dog på ingen måde se, at man skal nedlægge andre ruter. 191/192 vil nok stadig køre ud ad Buddingevej og dreje af mod Sorgenfri og Hellerup. Det samme gælder på den anden side af stationen med de busser der.

Så det argument holder ingen steder.

Der vil komme noget byggerod i anlægsperioden, men det må vi leve med, hvis vi vil blive ved med at trække virksomheder og børnefamilier til byen.

Publiceret: 29. November 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt