Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Venstres dårlige valg kan skyldes uacceptabelt sprogbrug

Per Pisk, Frederiksdalsvej 27, Virum
Valget er nu overstået, det har været en lang sej kamp for partierne.

Der har i perioden op til valget været så mange læserbreve fra vore politikere, at det har været svært for os almindelige borgere at få spalteplads.

Kommunevalget blev meget anderledes, end ’eksperterne’ havde forudsagt, det er der ikke noget nyt i, for sådan er det hver gang.

Konservative fik fordoblet deres mandattal fra fem til ti, tillykke med det. Venstre fik halveret deres mandat tal fra fem til to.

Der kan være flere grunde til, at Venstre fik så dårligt et valg. Jeg tror, at en af grundene kunne være, at en meget aktiv læserskribent, som ikke er medlem af Venstre, har buldret frem med sympatitilkendegivelser for Venstre, men i samme forbindelse brugt et sprogbrug og svinet Konservative og borgmesteren til på en hel uacceptabel facon, jeg ved fra flere (også Venstrefolk), at man ikke syntes om fremgangsmåden.

Mange vælgere har følt deres grænser overtrådt ved at blive konfronteret med, at borgmesteren på den måde blev nedgjort, jeg og flere andre mener, at indlæggene har haft den modsatte virkning end hensigten!

Publiceret: 24. November 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu