Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Ungdomsboliger i Sorgenfri

Magnus Von Dreiager, kandidat til KB (K)

Så skal der bygges 620 ungdomsboliger i Sorgenfri.

Det er i sandhed en dejlig nyhed, at kommunalbestyrelsen i sidste uge vedtog lokalplanen for Skovbrynet i Sorgenfri, der er med til at løse det store problem, som det er at finde bolig som ung studerende.

Det bliver et fantastisk byggeri, hvor man har lagt stort fokus på at beholde kommunens grønne DNA. Yderligere er hele bygningen anvendelig, da man også kan løbe på taget. Dejligt at se så mange partier støttede op om forslaget.

Venstre var de eneste, der stemte imod, fordi de lige pludselig begyndte at interessere sig for at begrænse byggeriets højde ved at fjerne hegnet og trappetårnene oven på bygningen. Noget de ellers aldrig har givet udtryk for tidligere, og forslaget virker da også mindre gennemtænkt, da det blot vil betyde, at taget vil være komplet ubrugeligt, da det vil være for farligt at færdes på taget.

At Venstre ikke vil sikre ungdomsboliger er der dog intet overraskende i. I sidste periode med en Venstre-borgmester blev der ikke bygget en eneste ungdomsbolig, så det er dejligt at se, at der nu er kommet andre boller på suppen med en konservativ borgmester, der gerne vil en kommune med plads til de unge, der flytter hjemmefra.

Jeg glæder mig til, at det første spadestik bliver taget, og Lyngby-Taarbæk kommune kan blive endnu mere ungevenlig - for det er der behov for.

Publiceret: 28. Juni 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt