Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Udviklingen skal ikke gå i stå, men kommunen skal heller ikke gå i stykker

Claus Bøgh Svenningsen, kandidat KV17 (NB)
I Nye Borgerlige Lyngby-Taarbæk ligger det os meget på sinde, at bevare en grøn kommune med god plads samt lav og spredt bebyggelse. Vi skal passe på vores grønne områder, som er et kendetegn for kommunen. Udviklingen skal selvfølgelig ikke gå i stå, men vores kommune skal heller ikke gå i stykker.

Visse byfunktioner kan løftes, men der bør ikke bygges i højden. Udviklingen af kommunen bør ske med respekt for kommunens nuværende udtryk og landsbyprægede karakter. Vi skal vedligeholde vores lokalhistoriske bygninger og vedligeholdelse af veje, bymidter og grønne områder skal prioriteres højere, end de bliver gjort i dag.

Den enkelte borger bør overveje, hvilken type kommune de ønsker at bo i. Vi er aktuelt 55.000 borgere i Lyngby-Taarbæk, og hvis vi hele tiden får flere borgere til kommunen, vil det uundgåeligt ændre kommunens udtryk og betyde øget pres på infrastruktur, sportsfaciliter osv. Vores tætte placering på København betyder, at vores kommune altid vil være attraktiv for mange.

Nye Borgerliges budskab er klart: Vi ønsker hverken letbane, byfortættelse, eller at der bliver bygget i højden. Vil man bo blandt højt og tæt byggeri, står det den enkelte frit for at flytte til København.

Publiceret: 14. November 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu