Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Udskyd helhedsplanen for Lundtofte

Karl-Henrik Baum, Lundtofteparken 50 2. th., Kgs. Lyngby
Udskyd helhedsplanen for Lundtofte til der ligger en gennemarbejdet plan baseret på en relevant og mere omfattende borgerinddragelse. Den nuværende proces tjener blot et diskussionsoplæg og er på ingen måde egnet som beslutningsgrundlag. Det fremhæver politikerne i øvrigt selv ved gang på gang at nævne, at “intet er besluttet” og “alt er i spil”. Dog desværre uden at mene det.

Den manglende borgerinddragelse illustreres tydeligt, når den just vedtagne kommuneplan sendes i høring 2. oktober. Heri er indskrevet den gamle - forældede - Helhedsplan, som alle ved vil blive lavet om.

Man udsender en høring, hvor man beder borgerne om at tage stilling til noget, der ikke er korrekt beskrevet. Man skal kommentere et forældet oplæg, men uden at kende det nye. En absurd proces, som vist kun giver mening på Rådhuset.

Så udskyd høringen af kommuneplanen indtil resultatet af planlægningsprocesen er kendt. Så kan det godt være, forvaltningen får kritik for ikke at nå det i 2017. Men hellere det end et dårligt produkt.

Publiceret: 09. September 2017 11:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt