Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Udemokratisk af TV2 Lorry

John Tefke, kandidat KV17 (K)
Jeg bryder mig ikke om uretfærdig behandling. I går havde DGO en super valgdebat på biblioteket, med spørgsmål fra borgere, der var indsendt i forvejen og nogle fra salen - alle partier/lister var med.

Ordstyrer var Signe fra DGO, som sprang ind med kort varsel på grund af sygdom og gjorde det fremragende. Lige efter gik mange af partierne over til Lorry-debat, som blev transmitteret i TV. Her var det ikke alle partier/lister, der var med. Det er uanstændigt og udemokratisk. I løbet af debatten blev der skiftet ud mellem debattørerene. Kunne der virkelig ikke havde været plads til alle?? Ét parti var ikke med ved podierne, men blev spurgt fra tilhørerpladserne - her havde været plads til de andre.

Jeg kommer til at tænke på min fars udtryk - Lorry ’I skulle skamme jer’ - at holde nogen uden for er ikke korrekt i 2017- BUM. Jeg gider ikke hører forklaringer om ’af produktionsmæssige hensyn’. Vi betaler ’boksen’ for TV i Danmark.

De fleste har opdaget, at jeg stiller op for liste C, så jeg sympatisere ikke med dem der blev snydt. Mener bare det er meget udemokratisk og upassende. “Det er en ommer”, Lorry.

Publiceret: 10. November 2017 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu