Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Træt af konservative skræmmekampagne

Jette Grube (navn og adr. red. bekendt)

Det er imponerende, hvilke konspirationsteorier konservative er ude i mht. letbanen. Jeg må ærligt indrømme, at man helt taber pusten. Det spænder lige fra, at letbanen vil være skyld i den totale butiksdød i Lyngby centrum til, at letbanen giver så mange rystelser, at husene vil falde sammen om ørerne på os alle.

Konservative medlemmer har sågar personlig været rundt i butikkerne med et brev, som fortæller de erhvervsdrivende, hvordan letbanen efter deres mening vil påvirke deres respektive forretninger til konkurs. Det minder meget om religiøse sekter, der i århundrede har tordnet om, at jorden snart går under.

Det er skræmmepropaganda, når det er værst. Og for den sags skyld så utroværdigt, at det stinker fælt. En lav og ufin måde at opføre sig på selv for et parti, der ikke har andet at profilere sig på politisk og forsøger at overdøve støjen fra Dyrehavegård og alle de andre skandaler i de sidste 4 år. Føj hvor klamt.

Jeg kan se mange fordele ved letbanen.

Det vil blive lettere for de ældre med rollator at komme til Lyngby centrum, da påstigning vil være i gadehøjde. Det gør det noget nemmere at stige ind og ud. Der er også mange ældre i f.eks. Lundtofte, som føler sig isoleret, fordi busforbindelserne er dårlige. De vil gerne handle i Storcentret og på Hovedgaden, gå i biografen, på cafe osv, så letbanen vil også afhjælpe ensomhed/social isolation.

Der ud over vil letbanen kunne tiltrække den fornødne arbejdskraft til ældreplejen, da det vil være nemmere at få sosu-personalet til byen fra f.eks. Gladsaxe, Ballerup og Herlev.

Skal jeg være ærlig, er jeg dødtræt af at høre om letbanen, og det tænker jeg, mange andre også er, især alle de postulater, som ingen relevans har. Hvis så bare Konservative ville holde sig til sandheden, men det har de åbenbart meget svært ved. Det er der intet nyt i.

Senest har et af deres store håb i KMB fabrikeret noget ellers hylende morsom dokumentation for letbanen, hvor han påstår at 2 cyklister forurener mere end en elbil, og hvis nogen ikke forstår det, generer de hans intelligens.

Det er helt sort, hvad Konservative gør i deres desperation for at vinde valget - ikke at forglemme Liberal Alliance og Nye Borgerlige, der bakker op om alt, hvad Konservative mener.

Det er meget, de tør, når man tænker på Dyrehavegårdskandalen, hvor de fleste partier i KMB stemte sammen med Konservative og Socialdemokraterne, en skandale, som vi borger,e har måtte betale 10 mio. for.

Trist for et parti, der har siddet på borgmesterposten i mere end 60 år, og for os borgere, der skal finde os i det.

Publiceret: 21. September 2017 11:25

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt