Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Tidsforskudt sandhed

Ole Holtz-Nielsen Askevænget 13, Virum

Jeg kan godt forstå, hvis nogen har undret sig over mit læserbrev omkring boligorganisationernes hjælp med at huse flygtninge. Jeg skrev i DGO, at BSB/Taarbæk i første omgang ikke ville indgå aftale med kommunen om at huse flygtninge samtidig med, at nyheden om, at BSB/Taarbæk nu godt vil huse flygtninge også kom i avisen.

Årsagen til de modstridende oplysninger skyldes primært et tidsforskudt sammenfald af to ting. Den ene er, at der går noget tid fra DGO modtager et læserbrev, til det kommer i avisen.

Den anden årsag er, at BSB/Taarbæk efter kommunalbestyrelsesmødet 26. januar, efterfølgende har besluttet, at indgå i aftale med kommunen.

Jeg er glad for, at Søren P. Rasmussen (V) på kommunalbestyrelsesmødet 26. januar påpegede BSB/Taarbæks manglende tilslutning til aftalen. Hele kommunalbestyrelsen var også enige med Venstre i, at det skulle tilstræbes at få samtlige boligselskaber med i aftalen, hvilket fremgår af referatet fra mødet.

Jeg beklager naturligvis, at jeg har forvekslet debattør Jørgen Abrahamsen med det tidligere aktive bestyrelsesmedlem i LA, som også hedder Jørgen Abrahamsen. Det kan også være, at Jørgen Abrahamsen blot har forladt LA.

Jeg finder det kun glædeligt, at BSB/Taarbæk også godt vil hjælpe med at huse flygtninge, lige som de øvrige boligorganisationer vil.

Processen med at indgå en aftale mellem kommunen og boligselskaberne startede i maj 2016. Det er vigtigt, at vi tager godt imod flygtningene i kommunen og sikrer, at de så hurtigt som muligt bliver i stand til at indgå aktivt på arbejdsmarkedet og således får en hverdag, så de ikke bliver en økonomisk byrde for samfundet.

Publiceret: 19. April 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Det grønne område
Seneste
Det grønne område
Mest læste
Det grønne område
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt