Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Tidsforskudt sandhed

Ole Holtz-Nielsen Askevænget 13, Virum

Jeg kan godt forstå, hvis nogen har undret sig over mit læserbrev omkring boligorganisationernes hjælp med at huse flygtninge. Jeg skrev i DGO, at BSB/Taarbæk i første omgang ikke ville indgå aftale med kommunen om at huse flygtninge samtidig med, at nyheden om, at BSB/Taarbæk nu godt vil huse flygtninge også kom i avisen.

Årsagen til de modstridende oplysninger skyldes primært et tidsforskudt sammenfald af to ting. Den ene er, at der går noget tid fra DGO modtager et læserbrev, til det kommer i avisen.

Den anden årsag er, at BSB/Taarbæk efter kommunalbestyrelsesmødet 26. januar, efterfølgende har besluttet, at indgå i aftale med kommunen.

Jeg er glad for, at Søren P. Rasmussen (V) på kommunalbestyrelsesmødet 26. januar påpegede BSB/Taarbæks manglende tilslutning til aftalen. Hele kommunalbestyrelsen var også enige med Venstre i, at det skulle tilstræbes at få samtlige boligselskaber med i aftalen, hvilket fremgår af referatet fra mødet.

Jeg beklager naturligvis, at jeg har forvekslet debattør Jørgen Abrahamsen med det tidligere aktive bestyrelsesmedlem i LA, som også hedder Jørgen Abrahamsen. Det kan også være, at Jørgen Abrahamsen blot har forladt LA.

Jeg finder det kun glædeligt, at BSB/Taarbæk også godt vil hjælpe med at huse flygtninge, lige som de øvrige boligorganisationer vil.

Processen med at indgå en aftale mellem kommunen og boligselskaberne startede i maj 2016. Det er vigtigt, at vi tager godt imod flygtningene i kommunen og sikrer, at de så hurtigt som muligt bliver i stand til at indgå aktivt på arbejdsmarkedet og således får en hverdag, så de ikke bliver en økonomisk byrde for samfundet.

Publiceret: 19. April 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere