Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Tak til DGO og Hanne Agersnap

Anne Grethe Drivsholm, Nørgaardsvej 29, Kgs. Lyngby

Hjertelig tak til Det Grønne Område for den grundige omtale af Svømmehalssagen, hvor man kan forstå, at Hanne Agersnap fra kommunalrådet har grebet ind i 11. time for at svømmeundervisningen kan bestå i det nye år.

Det må have været en stor sten, der faldt fra mange svømmeres bryst ved at læse artiklen. Det er ganske rigtigt, at stemningen var tæt på fortvivlelse, måske også vrede, da det gik op for os, at vores undervisning ville ophøre brat. Vores trænere er meget populære og har velfortjent modtaget 'Ugens buket' i Det Grønne Område et par gange for deres populære og glade undervisning.

Jeg har selv gået til vandaerobic gennem mange år og kan fortælle, at timerne i svømmehallen for mange af os ældre føles som en væsentlig grund til, at vi er fit for fight. Vi er derfor meget glade for svømmehallen, som formentlig sparer kommunen for tilskud til vedligeholdelse og behandling af vores gamle kroppe.

Derfor STOR tak til formanden for Kultur- og Fritidsudvalget ved Hanne Agersnap og Det Grønne Område, som viste interesse for vores sportsgren.

Publiceret: 18. December 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Bøger
Forsiden netop nu