Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Taarbæk-harme over generalisering af Taarbæk-borgere

Af Richard Sandbæk, formand Taarbæk Borgerforening

Som formand for Taarbæk Borgerforening vil jeg udtrykke min bekymring over den generalisering af Taarbæk-borgere, som Simon Pihl Sørensen (S) har udtalt, når han siger, at Taarbæk ikke ønsker flygtningeboliger til Taarbæk, og at det vil ramme Taarbæk som en “boomerang”, for det er ganske enkelt ikke korrekt, at Taarbæk ikke samarbejder.

Læs Simon Pihl Sørensens udtalelser her.

Der er et boligselskab i Taarbæk, BSB Taarbæk, som endnu ikke har taget stilling til dette, men dertil så at tage alle Taarbæk-borgerne til indtægt for dette er ikke rimeligt.

Som et eksempel får vi snart permanente flygtningeboliger til Taarbæk, og til dette formål har der i Taarbæk været stor opbakning til at danne en “velkomstkomité” for at hjælpe de tre flygtningefamilier. Vi har i borgerforeningens regi lavet mange aktivitetsgrupper, men det er værd at bemærke, at til vores flygtninge “velkomstkomité” var der den største tilslutning.

Taarbæk videresender hermed “boomerangen” til Simon Pihl Sørensen og opfordrer til et godt samarbejde omkring vore flygtninge.

Publiceret: 18. Marts 2017 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt