Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Søren P. prøver at score billige point

Af Fritz Christoffersen, Kollemosevej 49B, Virum

Selvfølgelig er det borgmester Sofia Osmanis skyld, at de narkotiltag, der foregår i hovedgaden, er der, samt at de pt. eskalerer. Hvem skulle det ellers være?

Typisk Søren P. Rasmussen-retorik, der her prøver at score billige point på en tragisk hændelse. Istedet for at gå efter bolden, går han efter personen. Nu er borgmesteren ikke alene om at bestemme i Lyngby-Taarbæk Kommune. Flertallet i kommunalbestyrelsen hylder heldigvis demokratiet og samarbejdets spilleregler.

Imellem linierne i Det Grønne Område kan man læse, at ifølge Søren P. Rasmussen var problemerne med narkohandelen i hovedgaden løst for længst, hvis han var borgmester. Hans "forbindelser" til Nordsjællands Politi ville her gøre underværker, hvis han fik lov. Nu er det politiets opgave at holde ro og orden i det offentlige forum, og ikke kommunalbestyrelsen med Sofia Osmani i spidsen.

Jeg synes, at Sofia Osmani skulle sætte Søren P. Rasmussen på opgaven, så problemerne kan blive løst straks, så vi borgere og de handlende kan komme til at færdes i ro og fred i hovedgaden.

Søren P.Rasmussen foreslår overvågning på hovedgaden. En mulighed, men nu er der heldigvis lovgivning på dette område. Dette er dog værd at overveje, om muligheden er til stede. Men hvad hjælper det egentlig, da pusherne skal tages på fersk gerning med stofferne i hånden, for at de kan blive dømt.

Ifølge forslag fra Søren P. Rasmussen kan vores P-vagter eventuelt indgå i overvågningen af disse pushere og deres

biler. Hvad med et bijob Søren P. Rasmussen, så du kan deltage i et sådanne tiltag?

For cirka 17-18 år siden havde man store problemer med hashandel i området omkring Virum Skole. Dette blev løst på en fornuftig måde ved et samarbejde mellem Virum Skole, kommunalbestyrelsen, SSP og politiet. Det kunne jo være, der skulle lyttes lidt mere til Anne Jeremiassen. Hun bringer i hvert fald problemerne op på et sagligt plan og på en fornuftig måde. Vejen frem er saglig diskussion og samarbejde.

Søren P. Rasmussen, du har i tidligere indlæg her i avisen, beskyldt mig for mangel på at være konstruktiv. Prøv selv at leve op til dette i stedet for at promovere dig på en tragisk hændelse.

Publiceret: 07. December 2016 15:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt