Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Skylder DGO en uforbeholden undskyldning

Henning Andersen, Rørdams Have 11, 2., Kgs. Lyngby

I et læserbrev for en måneds tid siden i Det grønne Område skrev kandidat til kommunalbestyrelsen Henrik Thorsager Andersen (V), at “der foregår åbenlys hashhandel på Lundtofte Skole, både i dagtimerne og efter skoletid. Problemet er så stort, at skolen har været nødt til at sætte bom op for at forhindre indkørsel i skolegården”.

Læserbrevet affødte stor debat i Thorsagers Facebook-gruppe 'Vores Lundtofte', og han og andre bebrejdede i stærke vendinger flertallet i den nuværende kommunalbestyrelse for ikke at adressere problemet tilstrækkeligt.

Andre manede til ro og erkendte, at der selvfølgelig finder salg af hash sted i Lundtofte ligesom alle andre steder i landet.

Det Grønne Område satte sig for at undersøge, hvad der er op og ned i sagen og nåede til den konklusion, at intet tyder på hash-salg på Lundtofte Skole.

DGO's redaktør har nøje redegjort for den journalistiske metode bag undersøgelsen: Den har været dybdeborende og kritisk, og redaktøren fastholder selvfølgelig avisens konklusion: ”Intet tyder på hash-salg på Lundtofte Skole”.

Denne konklusion har affødt vrede fra Thorsager og ligesindede. Man taler om dårlig journalistik, og man går så vidt til at antyde, at DGO er ”købt” af Socialdemokratiet og De Konservative til at konkludere, som man gør.

Kritikken af DGO bakkes yderligere op af blandt andet Venstres næstformand i Lyngby.

Èt er, at man går efter sine politiske modstandere, men at begynde at skyde DGO uhæderlige motiver i skoene, går efter min mening over stregen.

Henrik Thorsager Andersen skylder Det grønne Område en uforbeholden undskyldning.

Publiceret: 28. Juni 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt