Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Skån parkområderne

Birgitte Moritz Jensen, Chr. X Alle 94, Kgs. Lyngby
Jeg forstår, at SF gerne vil komme med forslag til en ungdomspolitik, og læste med interesse spidskandidat Sigurd Agersnaps udtalelser i DGO d. 29. aug.

De 3 af forslagene er rigtig gode, men jeg forstår ikke, at SF, som er et grønt parti, der arbejder for miljø og natur, kan mene, at vore parker skal bruges til fest og støj.

Al erfaring viser, at ungdomsmusik og fester udvikler sig til støj for de omkringboende og til skovsvineri, for der ryddes jo netop ikke op af deltagerne, og skraldespande o.lign. gør det heller ikke, som Sigurd så pænt foreslår.

Hvor jeg bor, har vi ikke haft problemer med fester som i Virumparken, men i Wilmans- og Pipersparken med salg af hash og hårde stoffer til unge. Kriminelle og unge købere færdedes i parkerne, og papir mv flød.

Ved en ekstra stor indsats af SSP og politi er parkerne nu normaliserede og igen til at lege og færdes i for børn, hundeluftere og alle andre i området.

I LTK er vi rigeligt støjplagede allerede af biltrafik, tog, Bakken, Lyngby og Gentofte Stadion, musikarrangementer ved Havnehytten etc. Som en grøn kommune har vi derfor ikke brug for forslag, der øger støjplagerne.

Parker og natur er til for at give ro og rekreation til alle i en stresset hverdag.

Kære SF, tag derfor det forslag af bordet og koncentrer jer om de øvrige tre. Det er populistisk, velegnet til at kapre unge stemmer på ved næste valg, men bevar hellere jeres grønne profil og hold fast i kampen for miljø og natur.

Publiceret: 06. September 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere