Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Richard Sandbæk og et par andre kandidater bruger meget tid på at skrive om, hvad de tror, jeg mener

Af Simon Pihl Sørensen, viceborgmester og borgmesterkandidat (S)
Richard Sandbæk (K) og et par andre kandidater bruger meget tid på at skrive om, hvad de tror, jeg mener.

Jeg har besluttet mig for ikke at bringe personer ind i valgkampen. Men når nu Richard Sandbæk bliver ved, er jeg nødt til at komme med et par bemærkninger.

For det første virker det bizart, at man angriber en samarbejdspartner med luskede kneb som for eksempel at påstå, at når DGO laver et interview med mig, og jeg omtaler byen, så er det nok, fordi jeg ikke vil bydelene. Det er et ældgammelt kneb, som får Konservatives bestræbelser på at føre etisk valgkamp til at fremstå i et noget gustent lys.

Men så for en sikkerheds skyld – for lige som at bringe valgkampen tæt på nulpunktet - tager Richard Sandbæk knebet i brug igen i forbindelse med en endnu et læserbrev rettet mod mig igen og taler om Socialdemokratiets letbane. Lad mig stille og roligt korrigere: Letbanen blev født, da Sandbæks partifælle Lars Barfod var minister. Konservative har stemt for den i Folketinget igen og igen.

Skal vi så ikke bruge tid på valgkampens temaer? Gerne lige på og hårdt. Men måske også noget om, hvad man selv mener? Har Sandbæk ikke et par visioner, han vil dele med os andre? Så kunne det være, vi kunne drøfte politik i stedet for personer.

Publiceret: 10. November 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu