Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Retfærdigheden sker fyldest

Af Ib Carlsen, M-KB (S), Jan Kaspersen, M-KB (K)

Efter mere end et års kamp er det lykkedes for to personer at få refunderet ulovlige opkrævede kontrolafgifter i forbindelse med Den Selvejende Almene Bolig-organisation Carlshøj B's ulovligt oprettede parkeringsordning på Poppelhegnet og Lyngvej i perioden september 2015 til november 2015.

Carlshøj B's administrator DAB har oplyst, at der er udstedt ca. 150 ulovlige kontrolafgifter i alt i ovennævnte periode. Så mangler der kun ca. 148 tilbagebetalinger af ulovligt opkrævede kontrolafgifter.

DAB har oplyst, at de har opfordret Carlshøj B bestyrelse til at refundere kontrolafgifterne til ovennævnte to personer. Dette er os oplyst nu opfyldt. Set I lyset af dette, må det være en selvfølge, at Den Selvejende Almene Boligorganisation Carlshøj B også refunderer de resterende 148 ulovligt opkrævede kontrolafgifter. Man kan ikke gøre forskel på de borgere, der er berørt.

Vi vil opfordre de berørte borgere til at rette henvendelse til Den Selvejende Almene Boligorganisation CarlshøjB's bestyrelse og vedlægge dokumentation for den påførte kontrolafgift, dokumentation for betalingen af samme samt oplyse registreringsnummer og kontonummer, hvor den ulovligt opkrævede kontrolafgift skal refunderes. Opstår der mod forventning problemer med tilbagebetalingerne hører vi gerne om disse.

Publiceret: 27. Juni 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt