Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Renover rådhuset, og få råd til mere velfærd

Nils Peter Astrupgaard, kandidat KV17 Bydelens Stemmer (Q)
Gennemfør OPP (Offentlig Privat Partnerskab) i forbindelse med skoler og institutioner og lad det naturlige centrum for kommunen - det unikke rådhus - forblive i kommunalt eje. Venstre går i rette med modellen for renovering af rådhuset og foreslår OPP, så der kan blive råd til investeringer i skoler med videre. Det var en meget bedre ide at vende tingene på hovedet.

Skolerne og en lang række andre institutioner både for børn, unge og ældre er ”organiske” mekanismer, som i et antal år kræver stor kapacitet for børne/unge i et område og mindre for ældre, for senere at vende til behov for kapacitet til ældre og mindre til den yngre generation. Her vil et professionelt OPP være langt mere interessant.

Rådhuset og dets funktioner er konstante. Selvom behovene også her kan ændre sig, så har det ikke samme indvirkning som på institutionsområdet.

Lad os nu få Rådhuset renoveret - søg Realdania midler og andre fonde, så kommunens udgifter minimeres og gennemfør meget gerne OPP på de andre områder - så kan der blive råd til mere velfærd og måske også skattesænkninger.

Publiceret: 12. Oktober 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere