Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Rasmus Jarlov - stå ved dit ansvar!

Ole Holtz-Nielsen, kandidat KV17 (V)
Jeg kan forstå, at Rasmus Jarlov føler sig krænket over mit læserbrev omkring letbanen.

Jeg beklager da og vil bestemt ikke ødelægge noget godt samarbejde mellem Venstre og de konservative. Samarbejdet synes at fungere fint på landsplan, hvor både Venstre og de konservative stemte for letbanen. Det er åbenbart kun her i kommunen, at de konservative ikke vil samarbejde med de andre 10 kommuner, der indgår i letbanesamarbejdet.

Havde de konservative i Lyngby-Taarbæk forståelse for det brede samarbejde kommunerne imellem, i regionen og landspolitisk, så havde de stoppet deres passive råben og var gået aktivt ind i samarbejdet.

Rasmus Jarlov har ret i, at holder budgettet for letbanen ikke, så kan det risikere at blive stoppet. Og det afgøres rigtigt nok i Folketinget og ikke af kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk. Derfor hjælper det ikke meget, at sætte sig imod letbanen og få vælgerne til at tro, at man her i Lyngby-Taarbæk kan stoppe den. Det er ude af vores hænder og afgøres i Folketinget.

Rasmus Jarlov må stå inde for den politik, han giver udtryk for at ville føre. Hvis Rasmus Jarlov selv valgte at skrive ’Nej til letbanen’ på sin valgplakat, så må han også står til ansvar for, hvorfor han faktisk ikke stemte nej, da han havde muligheden herfor.

Publiceret: 09. November 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu