Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Politikernes besynderlige tavshed

Preben Lundquist, Frederiksdalsvej 47, Virum
Søren P. Rasmussen melder ud her i starten af valgkampen, at Venstre vil “lytte til borgerne og have mere borgerinddragelse”. Meget besynderligt, at denne udmelding komme på et så sent tidspunkt.

Utallige gange i debatten om Letbanen, er Søren P. blevet bedt om at komme med information om status og økonomi, men det har Søren P. ikke følt sig forpligtiget til at svare på. Han er jo trods alt kommunens repræsentant i letbanebestyrelsen og burde have alle muligheder for at afgive kvalificerede svar til de spørgende borgere.

Er det nu ’fem minutter i 12’, at vi kan forvente svar på det ene og andet, eller er det bare en gang valgflæsk med håbet om at score billige point, så en eventuel borgmesterpost kunne erobres tilbage.

Nu gælder det - kære lyngbyborgere - at være vågne, så vi på valgdagen kan sætte det vigtige kryds på det rigtige sted. X til dem, der vil varetage borgernes interesser, og sørge for, at vi borgere ikke kommer til at lide under store udgifter til en forældet letbane i rigtig mange år fremover.

Spændende, om udmeldingen fra Søren P. er til at stole på!

Publiceret: 05. November 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt