Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Politikere vender borgerne ryggen – ikke hos os

Af Anne Grete Bülow, kandidat til KB (SF)

Mogens Friis skriver i Det Grønne område, at politikere vender borgerne ryggen. At udvikling af byområder betyder afvikling af de grønne områder, at der ikke er en samlet plan for beskyttelse af de grønne områder.

Det er rigtigt, at der kan blive en bedre helhedsplan for beskyttelse af grønne områder. Det er også helt sikkert, at der kan blive en bedre involvering af borgerne.

Men det er helt sikkert, at SF går ind for en grøn kommune, men også en udvikling af Lyngby-Taarbæk samtidig med en tæt inddragelse af borgere i et tidligt stadie. Involvering af borgere skal ikke vente til den lovpligtige høring. Det skal ske lang tidligere.

Men en grøn kommune er ikke en kommune i stagnation. Det er en kommune i udvikling, men med respekt for grønne områder og bæredygtig vækst, hvor man også lytter til borgere, som bliver berørt af forskellige tiltag. Det kan være at beslutninger tager lidt længere tid med inddragelse af borgere, men resultatet bliver bedre – og politikere er der jo til for at skabe bedre vilkår og en endnu bedre by for borgerne.

Men vi skal ikke stoppe væksten. Vi skal skabe flere grønne jobs og udvikle byen. En udvikling skal være miljømæssig forsvarlig, men må også gerne være smuk og æstetisk.

Jeg var forbi Kongevejen og så afskærmning for støj. Den var nok den grimmeste afskærmning, jeg længe har set. Måske bliver den på et tidspunkt smukkere med grønne planter. Men... Det samme med Microsoft bygningen, som jeg synes er innovativ og flot, men hvorfor skal der placeres et skur foran bygningen, som godt nok er overdækket med pileflet (og graffiti). Men det skæmmer da virkelig bygningen. Hvad er grunden til at denne ikke er placeret bag ved bygningen.

Men jeg må sige, vil man have en grøn by skal man vælge et rødt parti, der tager ansvar – det gør vi.

Publiceret: 26. Juni 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt