Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Politikere alene vide

Alice Kirk Binns, kandidat til KB (V)

Ét er at ville sælge sig selv til vælgerne med forkerte påstande om Venstre. Det er vi vant til. Noget andet og langt mere bekymrende er, at Magnus Von Dreiager (K) gør sig til talsmand for en stor gruppe unge studerende uden at høre deres mening.

Han skriver: “Vi unge studerende er ligeglade med tanker – vi er glade for handling” samtidig med, at han fremhæver de gode løsninger i arkitektonisk klasse, som foreløbig er nået til tegnebrættet.

For tre år siden var Venstre hurtige til at omsætte tanke til handling med en god løsning, der hurtigt kunne afhjælpe flere end 1.000 DTU-studerendes akutte boligproblem. Vel at mærke en løsning, som andre kommuner har succes med.

De studerende blev dengang spurgt om deres mening. 4. november 2014 udtalte en positiv formand for Polyteknisk Forening til DGO om forslaget til container-boliger:

“Vi mener, at det kan være en god midlertidig løsning, mens der så bliver igangsat mere permanente boligprojekter.”

Inden man havde hørt denne udmelding, blev den konstruktive løsning forkastet med begrundelsen, at flertallet i kommunalbestyrelsen havde en mere ambitiøs plan. Modsat Venstres empatiske forslag, der handlede om konkrete problemløsninger frem for politiske stridsøkser.

Fint at glæde sig mere over, at der i indeværende periode er skabt gennemtænkte løsninger i stedet for fysiske boliger.

Jeg glæder mig så over, at Venstre lytter til borgerne og har modet til at stemme imod flertallets beslutninger, sådan som de for eksempel også gjorde i forbindelse med opsigelsen af Dyrehavegaard-forpagteren, som har påført kommunen millioner i sagsomkostninger, nedlæggelse af shuttlebussen uden at høre de studerende, nedlæggelse af 14 plejeboliger på Lystoftebakken uden at høre personalet, nedlæggelse af borgerrådgiverfunktionen uden at lytte til borgerne o.s.v.

Publiceret: 17. Juli 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere