Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Politik på absolut laveste niveau

Fritz Christoffersen, Kollemosevej 49B, Virum

Så har Søren P. Rasmussen atter været ude med riven med sine obskure synspunkter vedrørende afslutningen på den mudrede sag om Dyrehavegård.

I DGO 4. april 2017 beskylder han borgmester Sofia Osmani for at være hævngerrig.

Undskyld, hvad har Søren P. Rasmussen sine beskyldninger at have i? Måske kan vi få dette belyst her i disse spalter?

For borgmester Sofia Osmani ligger det i min optik meget fjernt, at hun skule besidde disse egenskaber. Hun ønsker på bedste vis ikke at kommentere Søren P. Rasmussens usaglige angreb på hende.

Til gengæld udstiller Søren P. Rasmussen sig selv i højeste potens. En “politiker” med total mangel på empati, moral, etik og ikke mindst mangel på respekt for sine kollegaer i kommunalbestyrelsen.

Søren P. Rasmussen skyr åbentbart ingen midler for at få omtale, og Lars Schmidt giver ham friløb hver gang.

Hvis Carsten Valentin havde overholdt sin kontrakt med Lyngby-Taarbæk Kommune og ikke selvbestaltet var begyndt med sine gode tiltag med hockey på Dyrehavegårds jorde, men havde forelagt sine ønskede tiltag for kommunalbestyrelsen, havde vi været fri for denne mudrede sag, hvori Søren P. Rasmussen aldrig undlod, når chancen bød sig, at bære brænde til bålet. Lov og orden skulle respekteres. Nu står han så i første række ved håndvasken.

Jeg vil tillade mig at ønske Carsten Valentin alt godt for fremtiden på Dyrehavegård. Jeg tillader mig også at tænke cirka otte år tilbage, nemlig året 2009, hvor der var kommunevalg.

Her indgik Søren P. Rasmussen i en aftale med flere partier om den kommende sammensætning af kommunalbestyrelsen. Efterfølgende sprang Søren P. Rasmussen fra samtlige aftaler efter valget, for at indgå i en anden sammensætning af kommunalbestyrelsen med ham som borgmester.

Det er blandt andet derfor, at ingen vil indgå nogen aftaler med Søren P. Rasmussen, hvis de ikke er på skrift.

Tillad mig at opsummere, hvilke tiltag han tog i sin første del af sin forhåbentligt eneste borgmesterperiode i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Joh, nu skulle alle vore dårligt vedligeholdte veje privatiseres, hvilket indebar, at kommunen suverænt bestemte vedligeholdelsen, og parcelhusejerne betalte. Spørg bare parcelhusejerne på blandt andet Brovænget og deres reaktion herpå. Store protester og underskriftindsamlinger tilflød kommunalbestyrelsen for til slut at ende på daværende Trafikminister, Venstremanden Hans Christian Schmidts bord.

Denne måtte irettesætte Søren P. Rasmussen, og bede ham om at respektere vedtagne love og orden. Tidligere ansvarshavende redaktør Trolle havde blandt andet dette udsagn om kommunalbestyrelsen under Søren P. Rasmussens ledelse: dysfunktionel.

Samarbejde har aldrig været SPR"s stærke side. Med sine synspunkter og offentliggørelse vedrørende om at være hævngerrig om borgmester Sofia Osmani, har han skudt sig selv gevaldig i foden.

Er det en borgmester, vi borgere ønsker ved det kommende kommunalvalg? I min optik et stort nej.

Redaktør Lars Schmidt har skudt valgkampen i gang. Jeg håber han på sigt, deler sol og vind lige her på debatsiderne og ikke kun overlader spalteplads til politikerne den kommende tid. Indtil nu har hans tiltag med debatsiderne skabt rigtig mange meninger og kommentarer om Lyngby-Taarbæk Kommune. Godt for det.

Publiceret: 19. April 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt