Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: På Lundtoftevej mellem Sorgenfrigårdsvej og Gyrithe Lemchesvej er det farligt at færdes i bil

Jørgen Lykke, Bøgeparken 173, Kgs. Lyngby

På strækningen på Lundtoftevej mellem Sorgenfrigårdsvej og Gyrithe Lemchesvej er det farligt at færdes i bil, i myldretiden meget plads, masser af parkerede biler, nogle ser ud til, de bare er smidt ind til siden (DTU og diverse uddannelsesinstitutioner).

Det næste og vigtigste problem er, at strækningen er meget befærdet af busruter, som har stoppesteder de mærkeligste steder. Førhen blev de dertil indrettede busramper med læskure anvendt til deres formål, men nu er stoppene af uforklarlige grunde rykket cirka 30 meter, så man holder på kørebanen i begge retninger, og ramperne bliver anvendt til privat parkering. Fuldstændigt vanvittigt, og som skaber masser af farlige situationer på strækningen.

Henvendelse til Movia hjælper ikke. De siger, det er kommunens problem, og at teknisk service burde se på problematikken. Ligeledes burde LTK se på den 'intermistiske' parkeringsplads, snart to år, ved Kanalvej. Hvordan kan man være den bekendt overfor Lyngby Storcenters kunder og ovenikøbet udskrives parkeringbøder. Lidt grus til at fylde hullerne med ville gøre underværker. Men dette skaber trods alt ikke farlige trafikale situationer.

Til sidst. Hvordan kan det være at benzintanken på Lyngbygårdsvej skal lukkes på grund af den kommende letbane. Det vil blive et problem for mange bilister?

Publiceret: 22. Januar 2018 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt